Jacuzzi® hidromasažni bazeni

Jacuzzi® bazeni nude kvalitetu i sigurnost u intenzivnoj komercijalnoj upotrebi, ali i kao ekskluzivni privatni proizvodi. Bilo da se radi o ljetu ili zimi, unutrašnjem ili vanjskom prostoru, Jacuzzi® bazeni stvaraju neponovljive trenutke za vas, vaše voljene osobe ili vaše goste.

Kupanje u Jacuzzi® bazenu jedinstveno je iskustvo, potpuno različito od kupanja u klasičnom bazenu ili kadi. Temperatura vode koja je toplija od bazenske vode te ostale vodene i zračne mlaznice koje se isprepleću u međusobnoj igri djeluju opuštajući na tijelo i psihu.

Jacuzzi® je do sada razvio više ekskluzivnih linija proizvoda te kontinuirano radi na novim inovacijama i modelima.
Dio asortimana namijenjen je privatnoj uporabi, a dio profesi-onalnoj i komercijalnoj uporabi u hotelima, vilama, lječilištima, wellness centrima, kampovima, brodovima i sl.

Lodge+ (za turizam)

Jacuzzi® Lodge+ seriju čine 3 modela različite veličine ciljano razvijenih za intenzivnu upotrebu u komercijalne svrhe. Najmanji u ponudi je Lodge+ S za 2-3 osobe, najprodavaniji je srednji model Lodge+ M za 4 osobe, a najveći Lodge+ L je za 5-6 osoba.

Italian Design

Jacuzzi® bazeni linije Italian design nude širok raspon modela i veliki izbor opreme, a idealni su za hidromasažu unutar vlastitog doma. Cijelu seriju potpisuje nekoliko najpoznatijih dizajnera iz svijeta industrije.

Premium J-300

Jacuzzi® bazeni linije Premium inspirirani su američkom tradicijom i pogodni su za ekskluzivnu privatnu upotrebu. Iznimna ergonomija i snaga masaže potvrđuje da se radi o pravim američkim hidromasažnim bazenima gornje klase.

Professional

Jacuzzi® bazeni linije Professional namijenjeni su intenzivnom korištenju uz najveću sigurnost za korisnike. Razvijeni su kao dio profesionalne opreme namijenjene hotelima, lječilištima, wellness i fitness centrima.

Lodge+

Jacuzzi® Lodge+ seriju čine 3 modela različite veličine ciljano razvijenih za intenzivnu upotrebu u komercijalne svrhe.
Najmanji u ponudi je Lodge+ S za 2-3 osobe, najprodavaniji je srednji model Lodge+ M za 4 osobe, a najveći Lodge+ L je za 5-6 osoba.

Italian Design

Jacuzzi® bazeni linije Italian design nude širok raspon modela i veliki izbor opreme, a idealni su za hidromasažu unutar vlastitog doma. Cijelu seriju potpisuje nekoliko najpoznatijih dizajnera iz svijeta industrije.

Premium

Jacuzzi® bazeni linije Premium inspirirani su američkom tradicijom i pogodni su za ekskluzivnu privatnu upotrebu.
Iznimna ergonomija i snaga masaže potvrđuje da se radi o pravim američkim hidromasažnim bazenima gornje klase.

Professional

Jacuzzi® bazeni linije Professional namijenjeni su intenzivnom korištenju uz najveću sigurnost za korisnike.
Razvijeni su kao dio profesionalne opreme namijenjene hotelima, lječilištima, wellness i fitness centrima.