Brand Store Hrvatska

Brand Store Hrvatska

Brand Store Hrvatska

Korisne informacije2024-03-21T01:39:48+01:00

Želite znati više o Jacuzzi® proizvodima?

Jacuzzi®

Jacuzzi posjeduje certifikat ISO 9001/20082023-12-18T11:18:21+01:00

Za Jacuzzi® blagodat nikada nije dovoljan samo apstraktni koncept. Svi Jacuzzi® proizvodi su odlične kvalitete, potpuno sigurni i savršeno funkcioniraju.

Podvrgnuti su strogim međunarodnim sigurnosnim standardima i unatoč tome što Jacuzzi® posjeduje certifikat ISO 9001/2008, a svaki se proizvod posebno testira.

Materijali koje koristi Jacuzzi®2023-12-18T11:18:48+01:00

Jacuzzi® proizvodi proizvedeni su od metakrilata, protualergijskog materijala postojane boje, sjajne površine i karakterističnog odsjaja te protukliznog dna. Metakrilat je vrlo topao na dodir, izrazito otporan i posjeduje vrlo visoku izolacijsku moć, i zvučnu i toplinsku. Upravo toplinska izolacija omogućuje da voda u Jacuzzi® kadi ili bazenu duže vrijeme zadrži potrebnu temperaturu. Upotrebljavaju se isključivo lijepljene metakrilatne ploče posebno namijenjene za higijensku upotrebu, koje se nabavljaju od najboljih svjetskih proizvođača.

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji proizvodnje, koju su razvili stručnjaci poduzeća Jacuzzi®, moguće je ostvariti najinovativnije oblike koje su zamislili dizajneri. Funkcionalnost, estetika i udobnost tako su posve realizirani. Na raspolaganju je velika paleta boja kako bi se proizvod što bolje uklopio uz proizvode najpoznatijih poduzeća za izradu sanitarne opreme u Europi.

Pravila za instalaciju Jacuzzi® proizvoda2023-12-18T11:17:53+01:00

Prilikom instaliranja Jacuzzi® proizvoda dovoljno je pridržavati se nekoliko osnovnih pravila. Potrebno je odabrati ravnu i čvrstu površinu na lako dostupnom mjestu gdje će biti moguć pristup svim dijelovima sustava radi nadzora i održavanja.

Vodite računa da uređaj treba biti priključen na električnu mrežu, uzemljenje i vodovodnu mrežu ili na najbliže vodoopskrbno mjesto.

Tijekom pripremnih radova i instalacije potrebno je voditi brigu o specifičnim karakteristikama svakog pojedinog modela Jacuzzi® proizvoda (električno napajanje, potrošnja, priključak na vodovodnu mrežu, ispust, opterećenje podloge, dostupnost mjesta instaliranja, dimenzije, pristup radi održavanja). Instaliranje Jacuzzi® proizvoda povjerite ovlaštenim i obučenim osobama koje će radove stručno obaviti.

U čemu je moć Jacuzzi® hidromasaže?2023-12-18T11:17:26+01:00

Hidromasaža Jacuzzi® proizvoda jača mišiće, čisti kožu, potiče cirkulaciju, pomaže obnavljaju tkiva, miluje tijelo i pozitivno utječe na psihu. Masirajući mlazovi uspješno razbijaju estetske nedostatke poput celulita, pomažu kod raspucanih kapilara, rješavaju vas nesanice i uvode u okrepljujući san.

Jacuzzi® kade

Dimenzije Jacuzzi® kada2023-12-18T11:24:25+01:00

Izbor Jacuzzi® kada je toliko širok da može zadovoljiti sve potrebe. Dimenzije kada su od 150 centimetara dužine, namijenjene i najmanjim kupaonicama, preko standardnih dimenzija od 170 i 180 centimetara, pa sve do kada velikih dimenzija, odnosno dugih 200 centimetara. U ponudi su i kade različitih širina, odnosno kade za dvije, pa čak i tri osobe. Svi modeli, bez obzira na dimenziju, izrađeni su kako bi bili pogodni za sve tjelesne građe.

Postoji više tipova kada prema namjeni postavljanja, Jacuzzi® nudi kade koje se postavljaju klasičnim načinom uza zid, kutne kade, ugradbene kade, kade koje se postavljaju u sredini prostorije te kombinaciju kada i tuš kabina.

Ergonomija Jacuzzi® kade2023-12-18T11:23:59+01:00

Svaka Jacuzzi® kada je remek-djelo, čarobnog dizajna i savršene ergonomije. Kako bi tijelo bilo potpuno uronjeno, položaj tijela pravilniji i cirkulacija vode djelotvornija, Jacuzzi® kada je dublja od obične kade.

Puno pažnje polaže se tome da unutrašnji rubovi kade budu zaobljeni, sjedala udobna, ručke skladno smještene, a oslonac za glavu mekan.

Povijest Jacuzzi® kada2023-12-18T11:24:58+01:00

Priča počinje daleke 1956. godine kada Jacuzzi® stvara svoju prvu hidromasažnu kadu, genijalan i inovativan proizvod koji će ubrzo postati svakodnevna zdrava navika za milijune ljudi širom svijeta.

Od tada do danas, marka Jacuzzi® s više od 300 patenata i kompletnom paletom proizvoda nudi najbolje što voda i wellness mogu pružiti.

Zašto odabrati Jacuzzi® hidromasažnu kadu?2023-12-18T11:23:28+01:00

Za razliku od ostalih proizvođača Jacuzzi® kade opremljene su sustavom autodrenaže koji onemogućuje zadržavanje vode u cijevima te se time minimalizira nastanak bakterija.

Na svaku kadu ugrađuje se i DPR (Dry Run Protection) koji onemogućuje rad pumpe dok je kada prazna ili u njoj nema dovoljno vode. Zbog velike snage pumpe, mlazovi su intenzivni i djelotvorni, a cirkulacija vode energična i kontrolirana.

Sve kade imaju dodatnu mogućnost odabira sustava za dezinfekciju elektronskim upravljanjem koji dezinficira kadu u samo 10 minuta. Jacuzzi® mlaznice plod su 50 godišnjeg istraživanja i inovacija te u sinergiji s hidromasažnom pumpom oslobađaju impozantnu mješavinu vode i zraka. Osim toga, mlaznice se mogu rotirati 30° u bilo kojem smjeru kako bi tretman postao još intenzivniji pod idealnim kutom.

Mlazovi na području nogu i na bočnim stranama stimuliraju i obnavljaju cijeli organizam te uklanjaju umor i napetost, dok mlaznice na naslonu masiraju cijela leđa.

Mlaznice posjeduju i sustav automatskog zatvaranja kako bi se kada mogla upotrebljavati i bez hidromasaže u svrhu redovnog održavanje higijene.

Jacuzzi® bazeni

Gdje ugraditi Jacuzzi® bazen?2023-12-18T11:19:51+01:00

Jacuzzi® bazen može biti instaliran u kući, na terasi stambene zgrade, ispod trijema, u razini poda, u vrtu, u hladu sjenice ili bilo kojem drugom mjestu.

U hladnim ili vrlo toplim klimatskim uvjetima, ugradnja bazena preporučuje se u blizini kuće, dok se u uvjetima umjerene klime može ugraditi i drugdje. Za ugradnju u kući, bitno je osigurati odgovarajuće provjetravanje prostorije kako se ne bi zadržavala vlaga u prostoru.

Za smještaj Jacuzz®i bazena potrebno je odabrati ravnu i čvrstu površinu, bez prepreka koje sputavaju prijenos i montažu, s podnom oblogom koja može podnijeti teret, koji  ovisno o modelu, može varirati od 350 do 600 kg/m2. Također, pri odabiru mjesta instaliranja mora se voditi računa o dostupnosti cijelom sustavu kako bi se mogao obavljati nadzor svakog tehničkog dijela bazena.

Za potpuno funkcioniranje, Jacuzzi® bazen potrebno je priključiti na električnu mrežu, uzemljenje, vodovodnu mrežu ili najbliži izvor vode te na odvod. Valja naglasiti kako Jacuzzi® bazeni imaju zaporni ventil koji se može izravno spojiti na ispusno okno.

Izolacijski poklopac Jacuzzi® bazena2023-12-18T11:22:16+01:00

Izolacijski poklopac je elegantnog izgleda i kvalitetnih materijala izrade. Ovisno o modelu i tipu bazena, dolazi u nekoliko boja. Izuzetno je lagan i njime se lako rukuje, a služi za unutarnju zaštitu Jacuzzi® bazena.

Vrlo je važno koristiti izolacijski poklopac, pogotovo kada se bazen ne koristi dulje vrijeme.

Koji tip Jacuzzi® bazena mi najviše odgovara?2023-12-18T11:19:21+01:00

Ovisno o modelu, u Jacuzzi® bazen stane 3 do 7 osoba, no najbitnije je znati prepoznati stvarnu i realnu namjenu za koju se Jacuzzi® nabavlja. Najčešća je greška kupnja prevelikih proizvoda, to su intimna mjesta i u 80% slučajeva Jacuzzi® će upotrebljavati u prosjeku 2-3 osobe u isto vrijeme. Pravilnim odabirom štedite energente, tj. vodu i električnu energiju, ali i vrijeme, jer će Jacuzzi® prije biti spreman za uživanje i upotrebu.

Jacuzzi® može biti isporučen sa sintetičkom ili drvenom oblogom, ali i bez obloge, kako bi kupac obložio bazen zamjenskim materijalom prema vlastitom izboru. Može biti okruglog, kvadratnog, pravokutnog, šesterokutnog ili nekog drugog oblika. Upravljanje Jacuzzi® bazenom najčešće se izvodi putem LCD ili LED ekrana, a sve popularnije su i mobilne aplikacije. Profesionalni proizvodi pak nude upravljane pneumatskim tipkama. Svi Jacuzzi® proizvodi nude i neki oblik ručne regulacije mlaznica, tj. pojedinih segmenata odjednom.

Uz klasičnu hidromasažnu funkciju, neki proizvodi podržavaju i dodatnu masažu zrakom pod nazivom Blower.

Održavanje vode u bazenu uz pomoć ozon generatora2024-03-19T12:19:58+01:00

Ozon je specifičan kemijski oblik kisika i vrlo djelotvoran oksidans koji vrlo učinkovito uništava bakterije. Osnovna mu je namjena  uklanjanje organskih tvari i dezinfekcija voda.

Najveća  je prednost što ne postoje nikakvi mirisi i štetne posljedice, za razliku od pojedinih kemijskih sredstava koja ispuštaju intenzivne mirise, kao na primjer klor. Korištenjem ozonskog generatora smanjuje se potreba za kemijskim aditivima, čime se pogoduje prirodi i smanjuje trošak održavanja.

Proces se zasniva  na propuštanju kroz vodu ozona (zraka u kojemu je kisik uslijed električnog pražnjenja proveden u triatomski oblik O3). Ozon se dobiva tako da se struja čistog i suhog zraka propušta između dviju elektroda s razlikom potencijala od 10 000 do 20 000 V. Ozon je nepostojan i brzo prelazi u kisik O2, a atom kisika koji se pritom oslobađa djeluje kao jaki oksidant na protoplazmu organizama koji se nalaze u vodi i uništava ih.

Dobra je strana ozona kao dezinfekcijskog sredstva u tome što tako dezinficirana voda nema neugodnog mirisa niti otrovnog djelovanja te se uklanja obojenost i okus vode. Ozon djeluje 10-20 puta brže i 300-600 puta jače od iste koncentracije klora.

Osnovne funkcije izolacijskog poklopca2023-12-18T11:22:39+01:00

Izolacijski poklopac održava vodu čistom i bistrom jer sprječava upad insekata i lišća. Njegove izvrsne termoizolacijske karakteristike gotovo potpuno smanjuju gubitak topline vode, čime se ostvaruje energetska ušteda.

Uslijed nedostatka svjetla i fotosinteze, nemoguć je nastanak algi unutar bazena. Sigurnosnim ključem moguće je zaključavanje bazena kako bi se spriječio ulazak male djece ili drugih osoba.

Pravila za održavanje Jacuzzi® bazena2023-12-18T11:20:30+01:00

Održavanje Jacuzzi® bazena vrlo je lagano i jednostavno. Kada odložimo termoizolacijski poklopac, bazen je spreman za upotrebu.

Za razliku od klasičnih kada, ne treba čekati da se bazen napuni te nakon upotrebe vodu ispustiti.  Voda se održava, filtrira i prerađuje uz pomoć setova za tretiranje vode, ozon generatora ili UV-lampi. Vodu nema potrebe mijenjati i do nekoliko mjeseci ako se ona redovito tretira i  pročišćava, no ako se radi o proizvodu koji se koristi u komercijalne svrhe poželjna je češća izmjena.

Kako bi se djelotvorno spriječilo nastajanje algi, plijesni i bakterija, vodu treba pročišćivati i tretirati najmanje jednom tjedno, ali i češće ako to nalažu način, svrha i  učestalost upotrebe. Važno je redovito čistiti filtere kako bi se uklonila nečistoća i naslage nastale na njima. Povremeno je potrebno temeljito očistiti školjku Jacuzzi® bazena.

Zagrijavanje vode u Jacuzzi® bazenu2023-12-18T11:21:54+01:00

Električni grijač omogućuje zagrijavanje vode na željenu temperaturu i njeno održavanje na željenoj temperaturi. Preporučena temperatura vode Jacuzzi® bazena je 36°C, iako će svaki Jacuzzi® ugrijati vodu i do maksimalnih 40°C, koliko je ograničeno upravljačkim programom. Jačina električnih grijača kreće od 2kW za manje proizvode, 2,7kW do 3Kw za srednje i veće proizvode, a ponekad grijači dosežu i snagu od 12kW, kada su u pitanju profesionalni proizvodi.

Dvije su opcije rada električnog grijača. Prva je standardna opcija u kojoj se grijač automatski uključuje svaki put kada temperatura vode padne ispod programirane temperature za 0,5°C do 1°C, a druga je ekonomična opcija gdje se u svrhu energetske uštede, grijač uključuje samo ako temperatura vode padne za najmanje 10°C do 15°C.

Jacuzzi® tuš kabine

Blagodati turske kupelji i škotskog tuša Jacuzzi® kabine2023-12-18T11:26:58+01:00

Osnovni element turske kupelji je vodena para koja ugodno opušta i čisti tijelo. Vodena para stvara se donjem dijelu ergonomskog sjedala uz ujednačenu temperaturu i vlagu te se penje u vis i obavija tijelo.

Uranjanjem u topli oblak vodene pare, organizam se lakše oslobađa toksina, imunitet organizma se jača, koža se čisti, a cirkulacija krvi stimulira. Raspršivač aroma omogućuje da se vodenoj pari dodaju mirisna ulja, pretvarajući tako tursku kupelj u istinski tretman ugode i ljepote.

Sa druge strane, škotski tuš koji se temelji na principima hidroterapije iz davnog 19. stoljeća, izmjenjivanjem toplih i hladnih mlazova vode tijelu vraća tonus, snagu te fizičku i psihičku energiju.

Blagodati vertikalne masaže Jacuzzi® tuš kabine2023-12-18T11:26:33+01:00

Prostrana i udobna Jacuzzi® tuš kabina nudi sve prednosti okomite hidromasaže u kombinaciji s mlazovima vode i zraka čije se djelovanje može programirati.

Mlazovi vode iz 8, 12 ili 16 mlaznica, kojima se može prilagoditi kut i intenzitet mlaza, savršeno ciljaju područja tijela poput leđa, slabina i mišića donjih udova. Okomita hidromasaža pruža neprocjenjiv osjećaj ugode i pruža zasluženi psiho-fizički odmor.

Oprema Jacuzzi® tuš kabine2023-12-18T11:27:49+01:00

Osnovna je prednost Jacuzzi® tuš kabine odlična osvijetljenost, a sami stakleni elementi kabine izrađeni od kaljenog stakla sa savršenim sistemom zatvaranja.

Sva stakla podvrgnuta su sigurnosnim propisima, tretmanu vodootpornosti te zaštiti od nastajanja kamenca. Taj proces pod nazivom Crystal Clear by Jacuzzi® dodatno je jamstvo da će sjaj i prozirnost stakla biti trajni uz najveću mjeru sigurnosti.

Jacuzzi® tuš kabine moguće je opremiti kvalitetnom dodatnom opremom poput audio uređaja, odnosno neki modeli podržavaju Bluetooth povezivanje kako bi uživali u glazbi tijekom uživanja u sauni ili običnog tuširanja.

Što je Water Light System?2024-03-19T12:18:55+01:00

Jacuzzi® pretvara obično tuširanje u poseban doživljaj uz pomoć mlaza svjetla i boja. Ova izvanredna i ekskluzivna inovacija proizašla je iz pomnih istraživanja o kromoterapiji  i učincima koje razne boje imaju na živčani sustav i psiho-fizičku ravnotežu.

Sustav Water Light System nudi mogućnost odabira između šest boja koje izviru iz glave tuša te pruža potpuni doživljaj kromoterapije i uživanja u prekrasnim bojama vode. Dakako, osim  jedne od željenih boja, moguće je odabrati i automatizirane cikluse izmjene boja sa specifičnim slijedom izmjena.

Zašto odabrati Jacuzzi® hidromasažnu tuš kabinu?2023-12-18T11:25:35+01:00

Jacuzzi® nudi najširi izbor tuš kabina kakav nema niti jedan drugi proizvođač. Jacuzzi® tuš kabine potpuno su prilagođene svakome kupcu, odnosno svatko može pronaći proizvod koji mu najviše odgovara.

Bez obzira radi li se o klasičnim ili multifunkcionalnim tuš kabinama, mogućnost kombinacija je bezbrojna. Moguć je odabir različitih funkcija i namjena te dodatne opreme, a sve to u različitim dimenzijama i oblicima.

Jacuzzi® tuš kabina pruža iskustvo koje privlači, obnavlja i osvaja. To je potpuna blagodat za tijelo s pozitivnim učincima na fizičko i emotivno stanje.

Uz Jacuzzi® sve je proučeno do najmanjeg detalja i podređeno pružanju ugode, luksuza, prestiža, intimnosti.

Go to Top