Jacuzzi® Sasha

Ovo remek djelo potpisuje čuveni Alberto Apostoli. Inspiriran je željom da probudi najdublje osjećaje, stavljajući na prvo mjesto senzualnost, uživanje i opuštanje, čime Jacuzzi® pomiče granice wellnessa.

Na samo 8m2, najveća Sasha 3u1 dimenzija je 402×211, a objedinjuje sve vrste spa programa, odnosno na jednom mjestu nudi se mogućnost uživanja u sauni, multifunkcionalnom tušu i parnoj kupelji. To je koncept suvremenog dizajna i idealnih dimenzija koji se uklapa u bilo koje okruženje, a ujedno postaje izvrsni komad stilskog namještaja koji u potpunosti nadopunjuje interijer vašeg doma. Ulaskom u Shasha saunu ljudsko tijelo ulazi u poseban hram koji pročišćava i regenerira, opušta i smiruje te budi sva osjetila.

Sasha je napravljena od najprofinjenijih materijala, kako bi uz senzualnu dozu aromo terapije, terapije bojom (svjetlosti) te glazbe, stvorili potpuni ambijentalni doživljaj. Drvo, staklo i aluminij, bojama i teksturom savršeno se uklapaju u svačiji dom i pružaju osjećaj topline, udobnosti, prirodnosti i pozitivne energije.

Koncept Sashe temelji se na 3 zasebna segmenta, a svaki od njih podržava 3 zasebna programa rada.

Prvi segment je sauna. Tri opuštajuća programa omogućit će da uživate u rimskoj sauni, finskoj sauni te biosauni, a svaki program prati i posebno osvjetljenje, odnosno terapija bojom (svjetlosti).

Drugi segment odnosi se na tuš kabinu koju proizvođač naziva i „emocionalni tuš“. Igra vode vašem tijelu može pružiti tri programa – hladnu paru, odnosno maglicu koja vam pruža baršunasti osjećaj hlađenja, sitnu kišu koja golica tijelo i tropsku kišu sa hidromasažnim efektom.

Treći segment je parna kupelj ili „Hammam“ unutar kojeg iznova pročišćavamo tijelo te izlazimo jači, zdraviji i opušteniji. Tri programa rada parne kupelji su tepidarium, hammam i calidarium.

Dakako, valja napomenuti kako svaki od segmenata može zasebno egzistirati, odnosno kako je svaki od segmenata moguće naručiti u bilo kojoj kombinaciji sa nekim drugim segmentom ili sa oba preostala segmenta. Sasha može biti isporučena u više različitih načina konfiguracije, kako bi se prema potrebi prilagodila svakom prostoru. Sasha je spoj vrhunskog dizajna, kvalitetnih materijala i moderne tehnologije usklađen sa najvišim kriterijima i nepobitnim dugogodišnjim iskustvom poduzeća Jacuzzi®. Upravo zbog toga Sasha predstavlja najatraktivniju kompoziciju kućnog wellnessa svjetskih razmjera.

Preuzmi Wellness PDF katalog.

Programi rada

Finska sauna

Biosauna: 60°C / vlažnost 30-35%
Rimska sauna: 70–75°C / vlažnost 20-25%
Finska sauna: 90°C / vlažnost niža od 12%

Emocionalni tuš

Hladna maglica / vrlo nježan, gotovo svilen raspršen mlaz
Sitna kiša / kišni mlaz, s kapljicama srednje veličine
Tropska kiša / snažan i energičan mlaz, s masažnim efektom

Parna kupelj

Tepidarium: ~38°C / srednja vlažnost
Hammam (parna kupelj): ~40°C / povećana vlažnost
Calidarium: ~42°C / povećana vlažnost

3 segmenta 402x211x225h

2 segmenta 302/257x211x225h

1 segment 152x211x225h