Brand Store Hrvatska

Brand Store Hrvatska

Brand Store Hrvatska

Tko smo mi?2024-03-27T23:05:41+01:00

Jacuzzi® Hrvatska

Pod sinonimom Jacuzzi® Hrvatska djeluju dva obiteljski povezana poduzeća.

Aqua spa d.o.o. već 10 godina je ovlašteni predstavnik korporacije Jacuzzi® te lider tržišta u opremanja hotela, welness-a, kuća, zgrada, rezidencija, vila, kampova, termi, lječilišta i brodova isključivo originalnim Jacuzzi® proizvodima.

Aqua pool d.o.o. jedini je ovlašteni servis centar Jacuzzi® korporacije za RH i BIH s preko 30 godina iskustva. Tim osposobljenih, certificiranih i educiranih stručnjaka, nudi pravodobnu i razgranatu uslugu servisa, održavanja, dostava i montaža svih Jacuzzi® proizvoda, kao i prodaju originalnih dijelova.

Direktnim uvozom bez posrednika, uz stalni lager od 40-50 Jacuzzi® bazena u Jastrebarskom, potencijalnim kupcima osigurane su najpovoljnije cijene na tržištu.

Nudimo potpuno profesionalan pristup „ključ u ruke“, uključujući savjete oko racionalnog izbora proizvoda, pozicioniranja predinstalacija, logističkih i tehničkih pitanja, tj. dostave, montaže i edukacije.

Jacuzzi® asortiman čine hidromasažni i swimspa bazeni za privatnu, profesionalnu ili komercijalnu upotrebu, wellness asortiman, odnosno razne vrste multifunkcionalnih sauna, tuš kabina i kada.

Kroz godine riječ Jacuzzi® postala je sinonim za sve vrste hidromasažnih bazena i kada, no Jacuzzi® je ime marke, odnosno Jacuzzi® je američka korporacija s jednom od tvornica u Italiji, a svi proizvodi se proizvode u spomenutim državama.

Na hrvatskom tržištu Jacuzzi® se prodaje već više od 30 godina, a brojka premašuje 5000 instaliranih proizvoda do sada.

Svi proizvodi su usklađeni s propisima i normama Republike Hrvatske. Na sve pružene usluge i proizvode osigurana je valjana garancija prema zakonima Republike Hrvatske i Europske unije.

Montaža i puštanje u pogon2024-03-19T12:51:17+01:00

Aqua Pool je jedini tehničko-servisni centar na području Hrvatske i BIH, vrlo je bitno da montažu i puštanje u pogon provede osoba iz našeg stručnog tima, kako bi se ispunili svi uvjeti za valjanim jamstvom unutar roka od 24 mjeseca (12 mjeseci za profesionalne proizvode).

Također, savjetujemo da neposredno prije ili nakon kupnje, stupite u kontakt s nama, kako bi vam potpuno besplatno pružili najvažnije informacije i savjete vezane uz pripremne radove. Budući da se pripremni radovi potpuno razlikuju od proizvoda do proizvoda, mnogo je bitnih činjenica na koje valja obratiti pažnju, poput dovoda i odvoda vode, potrebnog vodenog tlaka, pristupa električnoj energiji i sl.

Predinstalacija2024-03-19T12:51:33+01:00

Poučeni dugogodišnjim iskustvom, savjetujemo vam da neposredno prije kupnje svakako stupite u kontakt s nama, kako bi se na vrijeme izbjegli mogući problemi. Svaki Jacuzzi® proizvod zahtijeva određene predradnje koje nisu iste za sve proizvode. Asortiman poduzeća Jacuzzi® ima više stotina različitih proizvoda, a svaki proizvod može biti naručen u nekoliko različitih izvedbi. Ove pozamašne brojke nalažu oprez i mogući su izvor velikih problema. Mnogo je bitnih činjenica na koje valja obratiti pažnju, poput dovoda i odvoda vode, potrebnog vodenog tlaka, pristupa električnoj energiji i sl., a sve to uz milimetarska odstupanja.

Nadalje, Jacuzzi® proizvodi pozamašnih su dimenzija čije rastavljanje na manje komponente nije moguće. Poučeni iskustvom, vrlo je bitno unaprijed predvidjeti mjesto instalacije, odnosno detaljno razraditi plan pristupa željenom mjestu. Nerijetko je bilo slučajeva rušenja zidova, iznajmljivanja dizalica, bagera, pa čak i helikoptera. U posjedu smo svih predinstalacijskih shema koje ćemo vrlo rado podijeliti s vama. Osnovni cilj je predvidjeti probleme i svest ih na najmanju moguću mjeru te vaš život učiniti lakšim i bezbrižnijim.

Edukacija2024-03-19T12:46:14+01:00

Jacuzzi® proizvodi spoj su tradicijskih blagodati vode i najnovijih tehnologija, a naš je cilj potpuno vas educirati o svojstvima i mogućnostima vašeg izbora. Odgovorit ćemo na sva pitanja i objasniti vam sve funkcije izabranog proizvoda te vas educirati o zdravstvenim aspektima korištenja, odnosno o predviđenom vremenu trajanja pojedinih funkcija i učestalosti ponavljanja terapija.

Također, sve moderne tehnologije, poput mobilnih aplikacija, audio uređaja i sl., a koje su sastavni dio pojedinih proizvoda, bit će vam prezentirane kako bi vaše uživanje uz Jacuzzi® bilo potpuno.

Često se postavlja pitanje održavanja Jacuzzi® proizvoda. Naravno, Aqua pool nudi paletu proizvoda za održavanje i dezinfekciju, no ako to nije dovoljno, otkriti ćemo vam sve naše male kućne tajne i trikove prikupljene kroz godine iskustva te vas savjetovati koja sredstva za čišćenje koristiti, a koja izbjegavati.

Jamstvo2024-03-19T12:46:14+01:00

Ako su ispunjeni svi raniji uvjeti prodaje i jamstva koje je propisalo poduzeće Jacuzzi®, a koji su priloženi uz svaki Jacuzzi® proizvod, Aqua pool, kao jedini ovlašteni tehničko-servisni centar od strane poduzeća Jacuzzi® na području Hrvatske te Bosne i Hercegovine, ima pravo odobriti jamstvo u trajanju 24 mjeseca od trenutka montaže i puštanja u pogon.

Vrlo je bitno da montažu i puštanje u pogon provede osoba iz našeg stručnog tima, kako bi se ispunili svi uvjeti za valjano jamstvo.

Valja napomenuti kako prema pravilniku općih uvjeta prodaje propisanih od strane poduzeća Jacuzzi®, jamstvo za profesionalne proizvode iznosi 12 mjeseci od dana montaže i puštanja u pogon. Isto vrijedi i za proizvode koji se koriste u profesionalne, tj. komercijalne svrhe, a nisu deklarirani kao profesionalni proizvodi.

Servis i održavanje2024-03-19T12:51:05+01:00

Aqua pool d.o.o. je jedini ovlašteni servis centar Jacuzzi® korporacije za RH i BIH s preko 30 godina iskustva.

Tim osposobljenih, certificiranih i educiranih stručnjaka, nudi pravodobnu i razgranatu uslugu servisa, održavanja, dostava i montaža svih Jacuzzi® proizvoda, kao i prodaju originalnih dijelova.

Rezervni dijelovi2024-03-19T12:50:34+01:00

Sve potrebne rezervne dijelove i ostale komponente svih Jacuzzi® proizvoda moguće je nabaviti isključivo putem poduzeća Aqua pool koje se obvezuje isporučiti sve rezervne dijelove u najkraćem mogućem roku nakon primitka narudžbe, odnosno zahtjeva za servisom ili reklamacijom.

Bez obzira radi li se o najnovijim Jacuzzi® proizvodima ili o starijim proizvodima čija proizvodnja je ukinuta, Aqua pool će nastojati riješiti sve vaše probleme i pribaviti sve potrebne rezervne dijelove.

Dakako, poduzeće se obvezuje koristiti isključivo originalne rezervne dijelove poduzeća Jacuzzi®.

Jacuzzi® Brand Store Hrvatska

Go to Top