WELLNESS – Jacuzzi® saune

Jacuzzi® zadnjih godina sve veći fokus stavlja na wellness te ulaže u razvoj raznih multifunkcionalnih i ekskluzivnih sauna, jedinstvenog dizajna i savršene završne obrade.

Jacuzzi® ne radi saune po mjeri, već nudi razne unaprijed definirane opcije različitih formata, funkcija, opreme i završne obrade. Iz tog razloga, ispravan je put saune unaprijed planirati u fazi projektiranja.

Zašto su Jacuzzi® multifunkcionalne saune među najskupljima na tržištu? Kupnjom Jacuzzi® sauna riješili ste više problema “jednim udarcem”, a što znači da imate jednog dobavljača, jednog servisera, profesionalan pristup te najbolje što wellness danas može pružiti. Možda na prvu proizvodi djeluju skupo, no kada bi sve što Jacuzzi® nudi radili odvojeno, cijena bi bila i viša. Još jedna prednost su brzi rokovi isporuke (30-60 dana), ali i brza instalacija proizvoda od strane naših ovlaštenih tehničara.

U dva zasebna segmenta povezana staklom, na svega 260×120, Sasha-Mi nudi 9 različitih tretmana i funkcija.

Na samo 8 m², najveća Sasha 3u1 dimenzija je 402×211, a objedinjuje sve vrste spa programa, odnosno na jednom mjestu nudi se mogućnost uživanja u sauni, multifunkcionalnom tušu i parnoj kupelji.

Jacuzzi® saune serije MOOD su prave finske saune upakirane u talijanski dizajn, nenadmašive kvalitete i završne obrade.