Jacuzzi® kade

Daleke 1956. godine Jacuzzi® stvara svoju prvu hidromasažnu kadu, genijalan i inovativan proizvod koji će ubrzo postati svakodnevna zdrava navika za milijune ljudi širom svijeta. Od tada do danas, marka Jacuzzi® s više od 300 patenata i kompletnom paletom proizvoda nudi najbolje što voda i wellness mogu pružiti.

Svaka Jacuzzi® kada je remek-djelo, čarobnog dizajna i savršene ergonomije. Kako bi tijelo bilo potpuno uronjeno, položaj tijela pravilniji i cirkulacija vode djelotvornija, Jacuzzi® kada je dublja od obične kade.

Puno pažnje polaže se tome da unutrašnji rubovi kade budu zaobljeni, sjedenje udobno, a oslonac za glavu mekan.

Izbor Jacuzzi® kada je toliko širok da može zadovoljiti sve potrebe. Dimenzije kada su od 150 centimetara dužine, namijenjene i najmanjim kupaonicama, preko standardnih dimenzija od 170 i 180 centimetara, pa sve do kada velikih dimenzija, odnosno dugih 200 centimetara.

U ponudi su i kade različitih širina, odnosno kade za dvije, pa čak i tri osobe. Svi modeli, bez obzira na dimenziju, izrađeni su kako bi bili pogodni za sve tjelesne građe. Postoji više tipova kada prema namjeni postavljanja, Jacuzzi® nudi kade koje se postavljaju klasičnim načinom uza zid, kutne kade, ugradbene kade, kade koje se postavljaju u sredini prostorije te kombinaciju kada i tuš kabina.

Jacuzzi® mlaznice plod su 60 godišnjeg istraživanja i inovacija te u sinergiji s hidromasažnom pumpom oslobađaju impozantnu mješavinu vode i zraka. Zbog velike snage pumpe, mlazovi su intenzivni i djelotvorni, a cirkulacija vode energična i kontrolirana.

Osim toga, mlaznice se mogu rotirati 30° u bilo kojem smjeru kako bi tretman postao još intenzivniji pod idealnim kutom. Mlazovi na području nogu i na bočnim stranama stimuliraju i obnavljaju cijeli organizam te uklanjaju umor i napetost, dok mlaznice na naslonu masiraju cijela leđa. Mlaznice posjeduju i sustav automatskog zatvaranja kako bi se kada mogla upotrebljavati i bez hidromasaže u svrhu redovnog održavanje higijene.

Za razliku od većine proizvođača Jacuzzi® kade opremljene su sustavom autodrenaže koji onemogućuje zadržavanje vode u cijevima te time minimalizira nastanak bakterija. Na svaku kadu ugrađuje se i sustav koji onemogućuje rad pumpe dok je kada prazna ili u njoj nema dovoljno vode.

Katalog kada i tuševa