NOVO! „Jacuzzi Original Wellness Hotel“

NOVO! „Jacuzzi Original Wellness Hotel“

Ulazak u partnerstvo s markom Jacuzzi jamstvo je uspjeha i velika prilika za povećanje poslovnih mogućnosti. Marka Jacuzzi posjeduje 60 godina baštine u opuštanju i revitalizaciji organizma. Uživatelji Jacuzzi proizvoda imaju privilegiju osjećati ugodu, oporavak od boli i naprezanja te kvalitetnije uživati u svakodnevnim aktivnostima.

Više od 1 milijun Google pretraga mjesečno odnosi se na pretragu hotela s Jacuzzi proizvodom, a više od 70% rezervacija putem Interneta događa se na prvoj stranici rezultata pretrage. Dakle, Jacuzzi je najtraženija riječ na Internetu od strane ljudi koji traže hotel i/ili wellness centar. Jacuzzi je prva marka koja se pojavljuje na tražilicama, a riječ wellness je prva asocijacija na marku Jacuzzi. Pridružite se zajednici potvrđenih i službenih hotela koji ponosno nose naziv Jacuzzi marke te pojačajte utjecaj prisutnosti na Internetu. Hoteli koji koriste Jacuzzi proizvode i referencu Jacuzzi marke bolje su rangirani na Internetu te postižu više izravnih rezervacija putem svoje web stranice. Također, Jacuzzi teži tome da potencijalni kupci probaju i dožive proizvod prije kupnje. Jacuzzi se obvezuje da će aktivno promicati hotele s originalnim Jacuzzi proizvodima te nuditi originalne pakete wellnessa, što ne može učiniti ni jedan drugi proizvođač slične opreme.

Da li ste uzeli u obzir da i najmanji oblik wellnessa u Vašem hotelu može povećati popunjenost i povećati zadovoljstvo gostiju? Ponudite svojim gostima vanjske Jacuzzi bazene čak i zimi te produžite turističku sezonu. "Jacuzzi Original Wellness Hotel" koncept nudi snažnu i uvjerljivu alternativu velikim hotelima. Marka Jacuzzi sama po sebi stvara prepoznatljivu wellness destinaciju koja svojom vjerodostojnosti pruža jedinstven i nezaboravan doživljaj za gosta.

Jacuzzi je stvorio savršene proizvode za profesionalnu i intenzivnu uporabu. Jacuzzi hotelima nudi mogućnosti prilagodbe za svaku vrstu okruženja - od vrtova do prostora za opuštanje, od hotelskih soba do najekskluzivnijih apartmana.

Na kraju, ako se odlučite za Jacuzzi marku, u svakom trenutku možete biti sigurnu u učinkovitu, profesionalnu i sveobuhvatnu servisnu mrežu. Planirano održavanje i hitne intervencije su garantirane.

Ako želite da Vaš hotel postane predstavnik Jacuzzi marke, kontaktirajte nas i saznajte koji su uvjeti potrebni kako bi ostvarili pravo na "Jacuzzi Original Wellness Hotel" te zauzeli svoje mjesto na karti. Budite među prvima u Hrvatskoj!

Ako ste Vi samo gost koji pokušava naći "Jacuzzi Original Wellness Hotel" posjetite svjetsku Jacuzzi kartu hotela ovdje.